• Verhuur Honda EU70is Generator stil 7000 Watt

Een Honda draagbare generator mag dan wel klein zijn, toch zit hij boordevol functies en innovaties die samen zuivere spanning leveren voor gevoelige elektronische buitenapparatuur. Door de combinatie van lichtgewicht materialen, het design en de ergonomische handgreep is deze generator makkelijk op te tillen en te dragen.
Dankzij het unieke Eco-Throttle™ lastgevoelige apparaat gaat het motortoerental omhoog als de belasting toeneemt. Dit gebeurt automatisch en direct, zodat de generator altijd aan de vraag kan voldoen. Dus als u even een koffiepauze wilt inlassen, kunt u gewoon de waterkoker aanzetten zonder dat uw laptop het begeeft. Als het water gekookt is, brengt Eco-Throttle™ het toerental weer stilletjes naar beneden – wat u brandstof en geld bespaart.

De EU70is is uitgerust met een elektronisch geregeld brandstofinjectiesysteem, dat het brandstofverbruik met maximaal 15% vermindert. De introductie van een nieuw ontwikkelde omvormer helpt hierbij door vermogensverlies te beperken en het maximumvermogen te verhogen. Hierdoor kan de EU70 gemakkelijk initiële vermogenspieken aan, die nodig zijn om motorisch aangedreven apparaten (zoals airconditioners of koelkasten) te starten. Dankzij de 16% grotere brandstoftank en de verbeterde efficiëntie heeft de generator een langere continue bedrijfstijd - bij halve lading kan hij ongeveer 12 uur draaien!
Start meteen, altijd
Door het brandstofinjectiesysteem is ook een probleemloze start mogelijk met één druk op de knop, met bediening en uitschakeling op afstand, beschikbaar via een optionele bekabelde afstandsbediening. En met de nieuwe mogelijkheid om twee EU70is generatoren met elkaar te verbinden via een optionele parallelbedrijfsdoos, kan een dubbele vermogensafgifte worden bereikt voor meer veeleisende elektrische apparaten.

Veilig en makkelijk
De praktische aansluitingen en bedieningselementen zorgen voor een makkelijk en snel starten en lopen van de generator; vooral omdat de starter, choke, brandstofkraan, aan-knop en stekkers allemaal op hetzelfde paneel zijn bevestigd. Daardoor gaat het starten en bedienen van de machine makkelijk en handig. En dankzij onze olieniveaubeveiligingstechnologie gaat de motor automatisch uit als het olieniveau onder een veilig niveau komt.

Zuiver vermogen
De draagbare generator is voorzien van een uniek invertersysteem dat zorgt voor een constante stroom zuivere en soepele spanning voor gevoelige apparatuur. Het werd door Honda ontwikkeld in 1987, en werkt samen met een lastgevoelig apparaat dat spanning van topkwaliteit levert en deze aanpast aan de aangesloten apparatuur. En de kwaliteit is net zo goed als de kwaliteit die u thuis gewend bent.

Geen stoorzender
Honda generatoren zijn stiller omdat hun behuizing met geluidsdemping en hun unieke uitlaatdempingssysteem het motorgeluid aanzienlijk dempen. Heel belangrijk als u graag in stilte wilt genieten van de mooie natuur.

Oil alert™
Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.

Transportwielen
Alleen aan de slag? Een generator kan lastig te verplaatsen zijn. Daarom hebben we een soepele en stabiele wielenset toegevoegd, zodat u ook in uw eentje de unit makkelijk kunt verplaatsen.

Extra stil
Hij is zo stil dat u nauwelijks merkt dat hij er is. De geluidswerende demper, behuizing en akoestische panelen beperken het geluid van de machine aanzienlijk.

Elektrisch starten
Dankzij zijn ultrabetrouwbare, sleutelbediende elektrische start kunt u hem moeiteloos starten.

Eco-throttle™
Dit is een slimme Honda technologie die automatisch het toerental van de motor aanpast aan de belasting. Dit bespaart brandstof, verlengt de levensduur van de motor en draagt bij aan een stillere werking.


Specificaties Generator : 
Spanningsregeling : Inverter
Type : Mono-fase
Max. vermogen (230 V) : 7000 W
Continu vermogen (230 V)  : 5500 W
Nominale spanning : 230 V
Nominale frequentie : 50 Hz
Stroomsterkte (maximaal) : 23.9 A


Specificaties Motor : 
Model motor : GX360
Motor : 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) : 389
Boring x slag (mm) : 88 x 64
Motorsnelheid (rpm) : 3.600 max
Koelsysteem : Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem : Transistor
Motoroliecapaciteit : 1,1 l
Inhoud brandstoftank : 19.2 l
Nominale bedrijfsduur : 6,5 - 20 uur
Startsysteem : Repeteerstart / Electrisch
Geluidsniveau bij werkstation : 76 dB(A)
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau : 90 dB(A) 


Specificaties Afmetingen :
Lengte : 848 mm (1198mm incl.handgreep)
Breedte : 700 mm
Hoogte : 721 mm
Gewicht : 118 kg


Deze generator loopt op Euro 95 Loodvrije benzine. 
De generator wordt vol afgeleverd en dient vol weer ingeleverd te worden. 

 

Verhuur
Aantal beschikbaar Op aanvraag

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
   

Verhuur Honda EU70is Generator stil 7000 Watt

  • € 125,00


Beschikbare opties:

   

Gerelateerde producten

Verhuur Europower EP4100 Generator 4000W (Honda)

Verhuur Europower EP4100 Generator 4000W (Honda)

Europower 3.6 kVA aggregaat met Honda GX270 benzine motor en synchro heavy duty generator ..

€ 45,00

Verhuur Honda EU20i Generator stil 2000 Watt

Verhuur Honda EU20i Generator stil 2000 Watt

Een Honda draagbare generator mag dan wel klein zijn, toch zit hij boordevol functies en innovaties ..

€ 45,00

Verhuur Honda EX4000 Generator stil 4000 Watt

Verhuur Honda EX4000 Generator stil 4000 Watt

Honda EX4000 Geluidgedemnpte generator met AVR automatische spanningsregeling, zorgt voor een const..

€ 65,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW